Prvi kamp brazilske džiudžice u RS/BiH – ”Višegrad-Andrićgrad 2018”

Prvi kamp brazilske džiudžice u RS/BiH –  ”Višegrad-Andrićgrad 2018”

Ove godine po prvi put u Republici Srpskoj, a i u BiH se održava kamp brazilske jiu jitse, što znači 5 dana čistog uživanja u ovoj borilačkoj vještini. Ovaj ljetnji kamp organizuje klub brazilske jiu jitse iz Banja Luke, Fenix BJJ Academy- Kiki Melo- Nova Uniao u saradnji sa Opštinom Višegrad i Hidroelektranama na Drini. Događaj počinje u srijedu, 06.06.2018. godine, a završava u nedjelju, 10.06.2018. godine. Kamp je otvorenog tipa, dakle svi timovi, vježbači a i ostali zainteresovani su dobrodošli.
Svaki dan će se održavati po dva treninga u sali srednjoškolskog centra “Ivo Andrić” na površini od 200 m2. Oprema potrebna za učešće je GI, tj. kimono za brazilsku džiudžicu ili džudo. Održavaće se posebno dva treninga za djecu i dva treninga za odrasle.
Raspored treninga i aktivnosti je  sledeći:
-Srijeda 06. 17:00 – 18:00 djeca; 18:00 – 20:00 odrasli;
-Četvrtak 07., petak 08., subota 09. 09:00 – 10:00 djeca; 10:00-12:00 odrasli; 17:00 – 18:00 djeca; 18:00 – 20:00odrasli;
Zadnji dan, nedjelja 10.06.2018. će biti organizovan i open mat, tj. trening otvorenog tipa u kojem se rade samo borbe.
Treninge će voditi instruktori iz Fenix BJJ Academy: Henrique Nascimento, Kiki melo- crni pojas, Đorđe Vasić, Kiki Melo- ljubičasti pojas,  Luka Vasić Kiki Melo- plavi pojas. 

Učesnici kampa će biti smješteni u turističkom kompleksu Andrićgrada, gdje će im biti obezbjeđen pun pansion. Predviđena je i turistička vožnja brodom na Drini. Andrićgrad ili Kamengrad je grad, kulturni centar  koji se nalazi na lokaciji Ušće na samom ušću rijeka Drina i Rzav u Višegradu. Grad je izgrađen od kamena i u njemu se nalazi pedesetak objekata. U gradu postoji gradsko pozorište, moderni bioskop, gradska uprava, akademija lijepih umjetnosti, zgrada Andrićeve gimnazije, riječna marina i pristanište, hoteli, trgovi, crkva, stari han, dućani i spomen kuća Ive Andrića. Višegrad je mjesto koje svojom prirodom nudi odmor za dušu, što je izuzetno važno za pravi odmor jednog sportaša. Čist vazduh i pogled na prekrasnu smaragdnu rijeku Drinu, su dodatni doživljaj i svojevrsni bijeg od modernog načina života koji je ubrzan i okovan u beton. U Višegradu se nalazi kultni most ”Na Drini ćuprija”, i zajedno sa Starim mostom u Mostaru, nalazi se na UNESCO-ovoj listi mjesta svjetske baštine u Bosni i Hercegovini.

Cijena kampa, u koji je uključeno sve navedeno u tekstu, je 220 KM za članove Fenix BJJ Academy, a za učesnike drugih akademija, timova kao i za druge individue je 240 KM. Za one učesnike koji već imaju hranu i smještaj, učešće je samo 60 KM. Cijena smještaja, pansiona  za roditelje i pratioce koji neće vježbati je 170 KM.
Kontakt za prijave i ostale informacije su dostupne na:
– su.fenix.bl@gmail.com
– tel.: +387 66 457 001
– web: http://fenixmma.com/

Leave a Reply