logo

Sportsko Udruženje FENIX
  Postoji od 2011. godine a osnovni ciljevi su razvoj i promovisanje sporta i sportske kulture u gradu Banja Luci, Republici Srpskoj, BIH i Svijetu, prvenstveno kroz borilačke sportove.

Sportsko Udruženje FENIX pruža vrhunski ambijent i uslove u kojima ljudi bez obzira na prethodno iskustvo, godine ili trenutnu kondiciju uče  borilačke vještine  a prije svega, Brazilski džiudžicu (Brazilian Jiu Jitsu- BJJ), Grappling i Karate. Takođe obezbjeđujemo i prilagođene programe Samoodbrane kao dio Brazilske Džiudžice.

Učenje i vladanje borilačkim vještinama olakšano je činjenicom da je Klub je opremljen vrhunskim salama i uslovima za vježbanje, gdje ćete uz pomoć kompetentnih trenera s dugogodišnjim iskustvom u borilačkim sportovima brzo postići željene rezultate.

Šta dobijate BJJ treningom?

–  Zavidnu fizičku kondiciju – BJJborci su jedni od najsuperijornijih i najutreniranijih sportista današnjice!
– Snagu i izdržljivost zbog samih tehnika koje se koriste i koje zahtijevaju rad cijelog tijela!
 S poboljšanjem snage i izdržljivosti dolazi i vrhunska ravnoteža i fleksibilnost!
– Samoobrana – Moći ćete se obraniti u bilo kojoj situaciji i kada god je potrebno!
– Visok nivo samopouzdanja koji će vam znatno pomoći u svakodnevnom životu!

Pridružujete se organizaciji koja se međusobno podupire i radi u vrhunskoj sportskoj atmosferi!

BJJ treninzi su prilagođeni i namijenjeni kako polaznicima u vrhunskoj formi koji žele efikasne i takmičarske treninge, tako i polaznicima koji se po prvi put sreću sa ovim sportom, ili ga jednostavno žele trenirati zbog zdravlja, fitnessa ili zabave.

Sve polaznike motivišemo da se u zajedničkom radu međusobno pomažu, dijele znanje i tehnike jer time jačamo jedinstvo, dobru atmosferu i uveliko poboljšavamo sisteme učenja i razvoja talenta pojedinca. Naša vrata su uvijek otvorena kako za apsolutne početnike tako i za iskusnije sportiste ili veterane.

Za najmlađe polaznike organizjemo kurseve Brazilske džiudžice i Karate-a, kao osnove za ulazak u veliki svijet borilačkih vještina.

Naša vizija je stvaranje vrhunskih sportista i zdravih pojedinaca članova našeg društva kroz sportske aktivnosti!

Vaš lični uspjeh je naše zadovoljstvo! Pridružite nam se!!!

Predsjednik Udruženja:
Đorđe Vasić, majstor borilačkih vještina