U toku je prijava za akciju besplatne samoodbrane za žene i djecu koju organizuje Sportsko udruženje “Feniks” iz Banja Luke u saradnji sa Skupštinom Opštine Banja Luka, Gender Centrom Vlade Republike Srpske, Komitetom za međunarodnu razmjenu studenata medicine Republike Srpske – “SAMSIC”, Institutom za razvoj mladih i zajednice “Perpetuum mobile” i Omladinskim centrom “Zdravo da ste”.

plakat_web2017

Kurs počinje u ponedeljak 05. juna 2017. godine, a treninzi će se održavati u prostorijama Sportskog udruženja “Feniks” na adresi Banović Strahinje 11. Banja Luka.

Za sve polaznice i polaznike osmišljen je poseban program koji uključuje najčešće napade od povlačenja za kosu do napada oružjem.

Za razliku od drugih programa samoodbrane za koje je potrebna snaga, brzina i koordinacija, tehnike koje će se raditi na ovom kursu su zasnovane na polugama, tajmingu i tehnici tako da ih svako bez obzira na godište ili atletske sposobnosti može iskoristiti protiv velikih protivnika.

Za razliku od prethodnih godina, poplaznice će imati priliku da prisutvuju i radionicama koje će obavljati psiholozi i predstavnici policije.

Nakon što završe ovaj kurs polaznice imaju mogućnost polaganja Sertifikata za položen kurs samoodbrane i promociju prvog stepena Brazilske Džiudžice (prvi strajp). Sertifikacija će se naplaćivati 30,00 KM dok su je trening sistem potpuno besplatan. 

Prilikom formiranja grupa prednost će imati polaznice koje su se odlučile za sertifikaciju!

Brošuru koja opisuje kurs možete preuzeti ovdje:
Besplatna samoodbrana za zene i djecu – Feniks

Prijavite se za kurs popunjavanjem PRIJAVE.